En københavner havde købt en lille svinefarm, dvs.
der var foreløbig kun én so. Han spurgte naboen,
hvornår den fik smågrise. ’Jo, se, der skal jo en orne til
- du kan låne min’.
Han bakser soen op på en trillebør og triller over til naboen.
Dagen efter spø’r han igen. ’Jo, se, der skal jo så gå en tre måneder, før den får grise’. ’Nå, sådan’.
Dagen efter kigger han igen ind i stalden og finder soen
oppe i trillebøren....

31-August-2020

Løkkes selvynk

Mon ikke han med fordel kunne slå pjalterne sammen med Anders Samuelsen - eller seriegrundlæggeren Simon Emil A.?

23-Maj-2019

Rasmus Paludan

Der er mange forskellige holdninger til, hvordan man bedst behandler Stram Kurs og Paludan.
Man kunne ihukomme Børge Outze på fynsk: 'Hvorfor sku' je sla ham. Jeg smider ham op i luften så kan han sla sig selv.'
Siden Paludan opstillede, har han gjort sig stor umage med at fornærme folk, først Mimi Jacobsen, så politibetjentene og senest de handicappede, som direkte blev svinet til, så man mindedes 30ernes tyske love. Clement forsøgte ihærdigt at udstille hans racisme i Debatten, mens Ida Auken opfandt Stram Kus, som vi morede os meget over.
Man må forudse et eklatant nederlag til ham den 5. juni, hvorefter han troskyldigt beklager sin skæbne: 'Hov, nu var der vist ikke flere tilbage, jeg kan fortælle sandheden'. 'Der var ti, der var ni, der var otte ... små cyklister'.

01-Juni-2016

Rigsretssag og kommissionsundersøgelser (læserbrev i Information)

I 1980’erne svigtede daværende Justitsminsister Erik Ninn-Hansen (K) de tamilske flygtninges retskrav. Det resulterede i en rigsretssag. Og i 00’erne svigtede så daværende Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V) statsløse børns retskrav. Hun undgik med nød og næppe en rigsretssag, men hendes topembedsmænd fik hård kritik.
I dag tvinger så Udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjbergs (V) ministerium flygtningebørn ud af landet – se blot DR2s dokumentar »Børn alene på flugt: Udvist til døden?«, der blev vist første gang den 30. maj. Spørgsmålet er, hvor langt Støjbergs embedsmænd vil gå for at tækkes DF og Venstre og trodse kritik fra et væld af organisationer, advarsler fra den Internationale Organisation for Immigration (IOM) og lignende. Hvad mon en eventuel kommission vil mene om sagen om et årtis tid?

31-Marts-2016

Poetisk April på Horsens kommunes biblioteker

fodsvamp findes
fodsvamp og dræbersnegle findes
fodsvamp og dræbersnegle og ramsløg i Risskov,
men også anemoner

02-Juli-2018

Regionernes it-systemer

Sundhedsplatformen bliver med god grund kritiseret. Det kan undre, at staten ikke laver en samlet vurdering af alle regionernes it-systemer og anbefaler de bedste løsningselementer, som hver region har fundet frem til.

Jeg har kendt en del til systemerne i regionerne Midt og Sjælland, og det er mit indtryk, at Midts fungerede rimeligt mht. elektronisk journalskrivning mv., mens Sjællands fordel lå i muligheden for at trække data til forskningsbrug ud af systemet, en vigtig detalje for forskere.

Sundhedsplatformen har utvivlsomt høje ambitioner, men man burde efter min mening ha' stillet sig tilfreds i første omgang med et system med dataudtræk som på Sjælland kombineret med elektronisk journalskrivning mv. fra Midt. Så ku' man stille og roligt udbygge systemet i stedet for at lave en ny Blå Kort-skandale.

04-Marts-2015

Open letter to the president of the United States

France and Denmark has suffered a terror attack and it seems as if the western world is battling against ISIS and all radicals in the islamic world. Maybe the best way to loosen the relations would be an unconditional excuse from you for Abu Graib and Guantanamo (of course you would have to close it first!). At the same time you, mr. president, should give amnesty to Chelsea Manning and safe passage to Julian Assange and Edward Snowden whose only crime is that they pointed at the American war crimes.
I sincerely believe that these three people, Bradley Manning, Julian Assange and Edward Snowden will be a burden for your reputation, if you do not free them. And I'm sure we are many of your warm supporters around the world that are very disappointed that you will not let them free.
Yours sincerely,

09-November-2017

Whiskybælte-konservative - DR debat

Diverse konservative inkl. de såkaldte nye borgelige, nye demokrater osv. er totalt uvidende om de faktiske forhold uden for Whiskybæltet. Det er patetisk at høre Vermund, Hans Toft, Selsings, Peter Seier Christensen m.fl.
Det er lige før man foretrækker den ægte vare, dvs. Pia K. og Inger Støjberg.

28-Januar-2017

Borgerløn, læserbrev

Den franske socialist og potentiel præsidentkandidat Benoît Hamon er - som den amerikanske senator og præsidentkandidat Bernie Sanders - tilhænger af borgerløn.
I en tid, hvor stadig flere robotter overtager både det fysiske arbejde og efterhånden stadig flere arbejdsområder i det hele taget, er det oplagt at gøre som de første demokrater i Athen: giv borgerløn til alle, der ikke er så heldige at kunne få et arbejde. I Athen kunne alle frie borgere dyrke politik eller kultur, mens slaver udførte det fysiske arbejde.
I øvrigt ville klima- og andre flygtninge være glade for at blive vores "slaver" (ikke mindst som såkaldt "varme hænder"), ligesom fremmedarbejderne i de glade tressere.
En oplagt politik for hele Rød Blok, ikke bare for Alternativet.

16-Juli-2017

Nok en fishing-mail i indbakken - sendt i min brors navn

Jeg håber, at dette når dig i tide, Jeg tog en tur til Kyiv, Ukraine og havde min taske stjålet med indeholdende mit pas, kontanter og kreditkort fra mig. Ambassaden er indforstået og villig til at hjælpe ved at lade mig flyve uden mit pas, men jeg mangler at betale for en billet samt bosætte hotelregninger. Derfor kontaktede jeg min bank angående et nyt kreditkort som uden det er jeg desværre forhindret i at få adgang til midler, men vil går 4 arbejdsdage.
Jeg har derfor brug for dig til at låne mig nogle penge og beløbet bliver betalt tilbage så snart jeg vender tilbage. Jeg afventer dit svar.