.

06-Oktober-2022

Stop dit klynk på 'Den rådne banans' vegne (læserbrev i Jyllandsposten))

Kære Inger Støjberg
Du er imod eliten i København og tror folk i udkantsdanmark skal hjælpes til bedre forhold. Du har ret for så vidt, at man har fået for langt til sygehus og at det mange steder kniber med at få læger.

Men du var selv med i den Løkke-regering, der besluttede supersygehusene og gennemførte en katastrofal kommunalreform i 2007, der mest var til glæde for de private virksomheder, der bød ind på kommunernes opgaver.
Mange af de vestjyder, jeg kender, er stolte over at klare sig selv. Det gælder både Vestas og nye kunstcentre i Tistrup og Videbæk og mindre kunst-gallerier i f.ex. Fjaltring. Og faktisk bliver mange dygtige og billige håndværkere hyret til opgaver i Østjylland eller Sjælland.
I øvrigt har også Lolland taget skeen i egen hånd.
Så stop dit klynk på 'Den rådne banans' vegne.

31-August-2020

Løkkes selvynk

Mon ikke han med fordel kunne slå pjalterne sammen med Anders Samuelsen - eller seriegrundlæggeren Simon Emil A.?

23-Maj-2019

Rasmus Paludan

Der er mange forskellige holdninger til, hvordan man bedst behandler Stram Kurs og Paludan.
Man kunne ihukomme Børge Outze på fynsk: 'Hvorfor sku' je sla ham. Jeg smider ham op i luften så kan han sla sig selv.'
Siden Paludan opstillede, har han gjort sig stor umage med at fornærme folk, først Mimi Jacobsen, så politibetjentene og senest de handicappede, som direkte blev svinet til, så man mindedes 30ernes tyske love. Clement forsøgte ihærdigt at udstille hans racisme i Debatten, mens Ida Auken opfandt Stram Kus, som vi morede os meget over.
Man må forudse et eklatant nederlag til ham den 5. juni, hvorefter han troskyldigt beklager sin skæbne: 'Hov, nu var der vist ikke flere tilbage, jeg kan fortælle sandheden'. 'Der var ti, der var ni, der var otte ... små cyklister'.

01-Juni-2016

Rigsretssag og kommissionsundersøgelser (læserbrev i Information)

I 1980’erne svigtede daværende Justitsminsister Erik Ninn-Hansen (K) de tamilske flygtninges retskrav. Det resulterede i en rigsretssag. Og i 00’erne svigtede så daværende Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V) statsløse børns retskrav. Hun undgik med nød og næppe en rigsretssag, men hendes topembedsmænd fik hård kritik.
I dag tvinger så Udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjbergs (V) ministerium flygtningebørn ud af landet – se blot DR2s dokumentar »Børn alene på flugt: Udvist til døden?«, der blev vist første gang den 30. maj. Spørgsmålet er, hvor langt Støjbergs embedsmænd vil gå for at tækkes DF og Venstre og trodse kritik fra et væld af organisationer, advarsler fra den Internationale Organisation for Immigration (IOM) og lignende. Hvad mon en eventuel kommission vil mene om sagen om et årtis tid?

31-Marts-2016

Poetisk April på Horsens kommunes biblioteker

fodsvamp findes
fodsvamp og dræbersnegle findes
fodsvamp og dræbersnegle og ramsløg i Risskov,
men også anemoner

02-Juli-2018

Regionernes it-systemer

Sundhedsplatformen bliver med god grund kritiseret. Det kan undre, at staten ikke laver en samlet vurdering af alle regionernes it-systemer og anbefaler de bedste løsningselementer, som hver region har fundet frem til.

Jeg har kendt en del til systemerne i regionerne Midt og Sjælland, og det er mit indtryk, at Midts fungerede rimeligt mht. elektronisk journalskrivning mv., mens Sjællands fordel lå i muligheden for at trække data til forskningsbrug ud af systemet, en vigtig detalje for forskere.

Sundhedsplatformen har utvivlsomt høje ambitioner, men man burde efter min mening ha' stillet sig tilfreds i første omgang med et system med dataudtræk som på Sjælland kombineret med elektronisk journalskrivning mv. fra Midt. Så ku' man stille og roligt udbygge systemet i stedet for at lave en ny Blå Kort-skandale.

04-Marts-2015

Open letter to the president of the United States

France and Denmark has suffered a terror attack and it seems as if the western world is battling against ISIS and all radicals in the islamic world. Maybe the best way to loosen the relations would be an unconditional excuse from you for Abu Graib and Guantanamo (of course you would have to close it first!). At the same time you, mr. president, should give amnesty to Chelsea Manning and safe passage to Julian Assange and Edward Snowden whose only crime is that they pointed at the American war crimes.
I sincerely believe that these three people, Bradley Manning, Julian Assange and Edward Snowden will be a burden for your reputation, if you do not free them. And I'm sure we are many of your warm supporters around the world that are very disappointed that you will not let them free.
Yours sincerely,

09-November-2017

Whiskybælte-konservative - DR debat

Diverse konservative inkl. de såkaldte nye borgelige, nye demokrater osv. er totalt uvidende om de faktiske forhold uden for Whiskybæltet. Det er patetisk at høre Vermund, Hans Toft, Selsings, Peter Seier Christensen m.fl.
Det er lige før man foretrækker den ægte vare, dvs. Pia K. og Inger Støjberg.

28-Januar-2017

Borgerløn, læserbrev

Den franske socialist og potentiel præsidentkandidat Benoît Hamon er - som den amerikanske senator og præsidentkandidat Bernie Sanders - tilhænger af borgerløn.
I en tid, hvor stadig flere robotter overtager både det fysiske arbejde og efterhånden stadig flere arbejdsområder i det hele taget, er det oplagt at gøre som de første demokrater i Athen: giv borgerløn til alle, der ikke er så heldige at kunne få et arbejde. I Athen kunne alle frie borgere dyrke politik eller kultur, mens slaver udførte det fysiske arbejde.
I øvrigt ville klima- og andre flygtninge være glade for at blive vores "slaver" (ikke mindst som såkaldt "varme hænder"), ligesom fremmedarbejderne i de glade tressere.
En oplagt politik for hele Rød Blok, ikke bare for Alternativet.

16-Juli-2017

Nok en fishing-mail i indbakken - sendt i min brors navn

Jeg håber, at dette når dig i tide, Jeg tog en tur til Kyiv, Ukraine og havde min taske stjålet med indeholdende mit pas, kontanter og kreditkort fra mig. Ambassaden er indforstået og villig til at hjælpe ved at lade mig flyve uden mit pas, men jeg mangler at betale for en billet samt bosætte hotelregninger. Derfor kontaktede jeg min bank angående et nyt kreditkort som uden det er jeg desværre forhindret i at få adgang til midler, men vil går 4 arbejdsdage.
Jeg har derfor brug for dig til at låne mig nogle penge og beløbet bliver betalt tilbage så snart jeg vender tilbage. Jeg afventer dit svar.

Rapport fra et vådt gulv uden gulvspand

Psykiater, professor Poul Videbech

Martin A. Hansen. Løgneren.

13. marts. Det er taaget.

Natanael, jeg har fået lyst til at fortælle ...

13. marts.2022. Det er taaget.

Bad som i Studenterhuset for 50 år siden (vådt gulv - man må være akrobat for at redde tøjet fra at bli' vådt). Papir på gulvet - tørrer det værste op

Om morgenen bliver gulvet tørret af rar dame. Hun siger, det nok er pga selvmordsfare, der ikke er noget forhæng og ingen bruseslange. Man burde ha' lavet faste skillevægge.

Bruseslangerne skal lånes og bli'r aldrig afleveret igen.

De bipolares morgenkonference, man får snakket godt, mens Deadline kører på repeat.
Note. Kreaturer bindsel. Ovst. kun rod.
Motionsrummet er mit nye rum! Afd. er sikkert fuldt booket hver weekend.

Fire rum isoleret pga. Corona. Leksikonkryds. Myldretanker.

14. marts. Afdelingen som dengang på Vejle Sygehus' øjenafdeling. God mad, dog med kød, rart personale.
Vi ku' bytte bøger mellem Røde Kors og Psyk.
Sød lille dame, Jytte L W Sørensen, 70 og bipolær som mig, Rigtig god snak.

(Hun tilgiver nok, jeg nævner hendes navn her)

Borgen: politik på høje nagler, pludselige ændrede handlinger / personkonflikter osv.
USA, Kina, Grønland.
Perfekte skuespillere, osse de grønlandske
Trods afbrydelser. Jytte, Carsten med flere har lånt vores bøger, som jeg hentede bag i bilen.
Deadline: Klitschko-brødre i Kiev. Ta'r et foto, sender til Hans Jacob.
Hele verden hænger sammen som en sommerfugl i Kina med effekt i Danmark
Spørg IT-afd., om disse sms kan samles i en mail

15. marts kl. 6.04. Hvor mange sms? 38. Fejl, brug Siri, sig Noter

16. marts. Vågnede kl. 3.57 med koldsved. Corona? Ringede 112 - videre til Lægevagt: "slå koldt vand i blodet"