Med Ole Have er programmet klar til Litteratur-festival i Horsens 25.5.2019

Nu har også Lone Hørslev har sagt ja til at komme til vores forfattermøde i 2019.

Og i vores nye butik på Grønlandsvej har vi indrettet en bogcafé, dvs. et hjørne, hvor man kan sidde med en kop kaffe eller te og kigge i de bøger, der står på reolerne rundt om én.

Litteratur-festival i Horsens 2018 "Læs en rigtig god bog"

Stor tak til forfatterne Pia Tafdrup, Dy Plambeck og Bent Vinn Nielsen, der lørdag den 9. juni 2018 var til stede i Bytorvhorsens i Søndergade.

Erfaringen var, at vi næste år skal starte med frokost, og så lave præsentation og salg i umiddelbar forlængelse af hinanden - og at vi skal anstrenge os for at finde et sted uden baggrundsstøj. Maria Helleberg, der blev forhindret i at komme, vil gerne komme i 2019.

Datoen bliver lørdag den 25.5.2019

  • Pia Tafdrup

  • Dy Plambeck

  • Bent Vinn Nielsen

Litteratur-festival i Horsens 2017 "Læs en rigtig god bog"

Jens Smærup Sørensen

9. juni 2017 kunne man møde forfatterne Svend Åge Madsen, Knud Sørensen, Jens Smærup Sørensen og Jens Blendstrup i en genbrugsbutik (Kirkens Korshærs, Blå Kors', Danmissions og Røde Kors') i Horsens og købe en signeret bog af dem.
Det blev en mildt sagt behersket succes, men vi havde alligevel stort udbytte af dagen. Jens Smærup påpegede bagefter præcist, hvad vi skulle ha' styr på næste gang:

"Hvis flere end de meget få næste år skal få noget ud af sådan en dag, er det uden tvivl vigtigt, at pressen kommer med på sagen i god tid ...

En strammere plan vil jeg desuden anbefale.
Seancer med 4 forfattere af 3 kvarters længde hvert sted – således at hver forfatter hvert sted indleder med 20 minutter om sit forfatterskab og derpå signerer og svarer på spørgsmål de resterende 25 minutter.
En lørdag ville nok være den bedste dag. Med begyndelse på et mødested kl. 10:45, derpå seancer de fire steder fra kl. 11 til 11:45, og så frokost for alle fra kl. 12 til 12:45 ... og så fremdeles, til dagen kan afsluttes på mødestedet mellem kl. 15:45 og 16."

  • Knud Sørensen

  • Svend Åge Madsen

  • Jens Blendstrup